Obosiți de veștile proaste din ultimii ani, mai mulți membri ai Partidului Muncitorilor (PT), formaţiunea fostului președinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva – aflat în închisoare după o condamnare de opt ani pentru corupție – au găsit un motiv neaşteptat de bucurie.

Un grup de chelneri, șoferi, agenți de pază, asistenți administrativi, secretari, consilieri tehnici și recepționari, care lucrează în biroul grupării de stânga din Parlamentul din capitala Brasilia, au câștigat unul dintre cele mai mari premii ale loteriei naționale. Mega-Sena, un joc de noroc foarte popular printre brazilieni, le-a adus respectivilor nu mai puţin de 34 de milioane de euro.

49 de persoane au rămas să împartă această sumă incredibilă, pentru care au plătit aproximativ 2,2 euro în total, pentru a participa la un pariu comun (rezultă o contribuţie de aproape 45.000 de euro de fiecare, deci e de presupus că respectivii nu au cotizat cu o sumă atât de mare din buzunarul propriu, ci au jucat şi în numele altora). Astfel, fiecăruia dintre participanţi îi revine un câştig de 694.000 de euro, o sumă fabuloasă oriunde în lume.

mai  mult la :  ziaristii.com

Lasă un răspuns