AcasăBraziliaFostul preşedinte Bolsonaro revine în Brazilia pe 30 martie

Fostul preşedinte Bolsonaro revine în Brazilia pe 30 martie

-

Fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro, care plecase din Brazilia în SUA cu două zile înainte de încheierea mandatului său, va reveni în ţara sa pe 30 martie, au anunţat vineri partidul şi serviciul său de presă, informează AFP.

Anturajul său a confirmat de asemenea că fostul preşedinte de extremă dreapta al Braziliei a predat autorităţilor braziliene, prin avocaţii săi, bijuterii ce i-au fost oferite de guvernul Arabiei Saudite.

Jair Bolsonaro, 68 de ani, este acuzat că a facilitat intrarea ilegală a acestor bijuterii în Brazilia, un scandal care în ultimele săptămâni a ţinut primele pagini ale media braziliene, informează Agerpres.

Fostul preşedinte de extremă dreapta va sosi în capitala Brasilia joi, 30 martie, la orele locale 7:30 (10:30 GMT), a anunţat pe reţelele sociale Partidul Liberal (PL), împreună cu care el a disputat – şi a pierdut – alegerile prezidenţiale din octombrie, în faţa lui Luiz Inacio Lula da Silva.

Bolsonaro părăsise Brazilia pe 30 decembrie, cu două zile înainte de învestirea lui Lula, căruia el ar fi trebuit să-i predea eşarfa prezidenţială, şi s-a mutat în Florida.

/www.stiripesurse.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Brazilia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura