AcasăBraziliaPoliția din Rio de Janeiro a ucis zeci de persoane într-o favelă...

Poliția din Rio de Janeiro a ucis zeci de persoane într-o favelă din zona de nord

-

O luptă sângeroasă de o oră într-o mahala din Rio de Janeiro a răsunat vineri, autoritățile spunând că misiunea poliției a ucis zeci de criminali, în timp ce rezidenții și activiștii au susținut abuzuri ale drepturilor omului.

Abia după răsăritul soarelui, joi, când zeci de ofițeri din poliția civilă a statului Rio de Janeiro au asaltat Jacarezinho, o favela din zona de nord a orașului. Aceștia vizau traficanții de droguri de la una dintre cele mai cunoscute organizații criminale din Brazilia, Comando Vermelho, iar corpurile se îngrămădeau rapid.

Denumirea „Orașului minunat” de la Rio poate părea adesea o ironie crudă în favele, având în vedere conflictele lor violente, sărăcia puternică și supunerea traficanților de droguri. Dar chiar și aici, ciocnirea de joi a fost o anomalie deranjantă pe care analiștii au declarat-o una dintre cele mai mortale operațiuni de poliție din oraș.

mai mult la  Poliția din Rio de Janeiro a ucis zeci de persoane într-o favelă din zona de nord (gandul.ro)

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

Descoperă mai multe la Brazilia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura